4.5/5 (67)
45
100
0
67
Szczegóły:
- Wydawca: Wiedza i Praktyka
- ISBN: 9788326971143
- Autor: Grzegorz Kowalski
- Język: polski
- Premiera: 2018-02-15
- Kategoria: Poradniki
Terapia czaszkowo-krzyżowa – sprawdź, w jakich obszarach warto ją stosować
autor: Grzegorz Kowalski
Jeżeli nie widzisz powyżej porównywarki cenowej, oznacza to, że nie posiadamy informacji gdzie można zakupić tę publikację. Znalazłeś błąd w serwisie? Skontaktuj się z nami i przekaż swoje uwagi (zakładka kontakt).
Terapia czaszkowo-krzyżowa – sprawdź, w jakich obszarach warto ją stosować | Ebook | Opis
Czaszka jest funkcjonalnie zintegrowaną strukturą z resztą bardziej ruchomego organizmu, a napięcie w jej obrębie ma znaczny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Z e-booka dowiesz się, jakie korzyści może przynieść osteopatia czaszkowa.
Szczegóły ebooka Terapia czaszkowo-krzyżowa – sprawdź, w jakich obszarach warto ją stosować:
224
strony
~5-7
godzin czytania
~56k
słów
Terapia czaszkowo-krzyżowa – sprawdź, w jakich obszarach warto ją stosować - powiązane ebooki
Złap swój czas! „Nic nie ucieka równie szybko jak chwila” — mawiał ponoć legendarny Hodża Nasreddin, wędrowny filozof z Samarkandy. Każda chwila — minuta, kwadrans, godzina — którą uda Ci się zaoszczędzić i przeznaczyć na coś wartościowego, ma wielką wartość....
Książka „Twój typ osobowości: Animator (ESTP)” to kompendium wiedzy na temat „animatora” – jednego z 16 typów osobowości. Jest ona częścią serii, w skład której wchodzą pozycje poświęcone poszczególnym typom oraz książka „Kim jesteś? Test osobowości ID16”, będąca wprowadzeniem do...
Bądź twórczy, rzucaj pomysłami i realizuj je z nami! Wystarczy jeden dobry projekt, aby odnieść sukces. Z poradnika krok po kroku dowiesz się: jak wpaść na nowy pomysł, jak go dobrze opisać za pomocą dostępnych technik wizualnych, jak nim rozplanować...
Drób, wołowina, wieprzowina, baranina i dziczyzna to w kuchni polskiej najpopularniejsze gatunki mięs. Odpowiednio przyrządzone zachwycają smakiem i dobrze wpływają na prawidłowe funkcjonowanie organizmu. Książka zawiera 100 przepisów zarówno na dania tradycyjne, jak i nowatorskie.