4.5/5 (77)
65
100
0
77
Szczegóły:
Wstęp do kulinariów
autor: Ewa Konopka
Jeżeli nie widzisz powyżej porównywarki cenowej, oznacza to, że nie posiadamy informacji gdzie można zakupić tę publikację. Znalazłeś błąd w serwisie? Skontaktuj się z nami i przekaż swoje uwagi (zakładka kontakt).
Wstęp do kulinariów | Ebook | Opis
Książka kucharska przeznaczona dla wszystkich młodych żon, jak i nieco starszych pań i panów poszukujących aspiracji w świecie gotowania oraz spędzania długich chwil przy pachnącej przyprawami korzennymi starej i tej zupełnie nowoczesnej kuchni, gdzie świat zapachów zniewala, a nie nuży.
Szczegóły ebooka Wstęp do kulinariów:
387
strony
~9-11
godzin czytania
~96k
słów
Wstęp do kulinariów - powiązane ebooki
Opium dla ludu w 10 odsłonach Do diabła z bogiem... Ale którym bogiem? Do jakiego diabła i po co? Dziesięciu autorów tej fantastycznej antologii odpowiada na dziesięć różnych sposobów – nigdy jednak na klęczkach. Czy pisarze zajmujący się fantastyką mogą...
How can one start a fairy tale in the beginning, when it has so many beginnings, how many people it has in it? I do not see that these critics, who make up literary laws, have done a lot different...
Kornelia Romanowska — Autorka należy do rodziny forum PoezjaArt (www.poezjaart.pl). Młoda, świeżo upieczona maturzystka. Wielokrotnie nagradzana na konkursach. Zauważana i opisywana w środowisku pisarskim. Ma na swoim koncie udział w przedsięwzięciach wspólnego wydania antologii w formie papierowej pt. POSTscriptum w...
Podstawą edycji jest nowa wersja tekstu o Schillerze, nad którą Marek J. Siemek pracował w ostatnich latach życia. W porównaniu ze znaną monografią, opublikowaną w serii Myśli i Ludzie (Wiedza Powszechna, 1970), zawartość tomu została wzbogacona o aparat krytyczny oraz...