4.5/5 (167)
60
100
0
167
Szczegóły:
- Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
- ISBN: 9788301206574
- Autor: Dariusz Jemielniak
- Język: polski
- Premiera: 2019-08-22
- Kategoria: Poradniki
Badania jakościowe. Podejścia i teorie. Tom 1
autor: Dariusz Jemielniak
Jeżeli nie widzisz powyżej porównywarki cenowej, oznacza to, że nie posiadamy informacji gdzie można zakupić tę publikację. Znalazłeś błąd w serwisie? Skontaktuj się z nami i przekaż swoje uwagi (zakładka kontakt).
Badania jakościowe. Podejścia i teorie. Tom 1 | Ebook | Opis
Tom 1 skupia się na głównych teoriach w ramach badań jakościowych, prezentując również podstawowe problemy, jakie może napotkać badacz w trakcie projektowania, a następnie realizacji badań. Dokładnie omówiono w nim takie podejścia, jak antropologia wizualna, badania w działaniu, etnografia czy teoria ugruntowana.
Szczegóły ebooka Badania jakościowe. Podejścia i teorie. Tom 1:
252
strony
~6-8
godzin czytania
~63k
słów
Badania jakościowe. Podejścia i teorie. Tom 1 - powiązane ebooki
Ukryte strategie przyczajonych wojowników Oddajemy do Twoich rąk niezwykłą, orientalną perełkę - zbiór starożytnych chińskich maksym opisujących najbardziej podstępne i misterne strategie wojenne, jakie kiedykolwiek wymyślono. Jeśli jesteś miłośnikiem Sun Tzu, ta książka będzie dla Ciebie prawdziwym objawieniem, ponieważ oprócz...
Nowe wydanie, oparte na ponadczasowym biznesowym klasyku – zaktualizowane tak, aby współczesny czytelnik mógł szybciej odnieść sukces w szybko zmieniającym się świecie. Jednominutowy Menedżer to książka, która pomogła milion ludziom osiągnąć sukces w życiu zawodowym i osobistym. Choć ogólne zasady...
Każde działanie techniczne, organizatorskie i menedżerskie powstaje z myślą o określonym praktycznym zastosowaniu. Zamierzeniem jest osiągnięcie rezultatów spełniających oczekiwania pragmatyczne oraz wymagania skuteczności i efektywności. Adresat rozwiązania bardzo często ma ambicję, aby to, co otrzyma, było niepospolite, inne niż znane...
Dowiedz się, dlaczego w tej okolicy zawsze wszystko smakuje lepiej – od ryby pieczonej przy ognisku po wykwintne dania kuchni dworskiej.