4.5/5 (97)
81
100
0
97
Szczegóły:
- Wydawca: Astrum Media
- ISBN: 9788372775153
- Autor: Barbara Jakimowicz-Klein
- Język: polski
- Premiera: 2011
- Kategoria: Poradniki
Kuchnia śląska
autor: Barbara Jakimowicz-Klein
Jeżeli nie widzisz powyżej porównywarki cenowej, oznacza to, że nie posiadamy informacji gdzie można zakupić tę publikację. Znalazłeś błąd w serwisie? Skontaktuj się z nami i przekaż swoje uwagi (zakładka kontakt).
Kuchnia śląska | Ebook | Opis
Sprawdzone przepisy na smaczne i zdrowe potrawy kuchni śląskiej będą idealne dla każdego, kto docenia walory kuchni regionalnej. Pozytywnie wpłyną na nasze zdrowie i samopoczucie!
Szczegóły ebooka Kuchnia śląska:
150
strony
~3-5
godziny czytania
~37k
słów
Kuchnia śląska - powiązane ebooki
Publikacja omawia najważniejsze kwestie związane z łączeniem się i podziałem spółek, jakie uregulowano w Kodeksie spółek handlowych, w tym transgraniczne łączenie się spółek kapitałowych i spółki komandytowo-akcyjnej oraz proces łączenia się spółek z udziałem spółek osobowych. Zagadnienia prawne, podatkowe i...
Dlaczego niektóre kobiety ubierają się tylko na czarno? Czemu po przeprowadzeniu gruntownej diety odchudzającej nadal noszą zbyt luźne stroje, przypominające namioty? Co skłania je do ubierania się po męsku? Znane stylistki Trinny Woodall i Susannah Constantine uważają, że wszystkie te...
Po zjedzeniu kanapki z pomidorem na Twojej skórze pojawiła się swędząca wysypka? Cierpisz na zgagę i niestrawność po spożyciu jakiejkolwiek potrawy z ryby? Zastanawiasz się, dlaczego ciągle masz zatkany nos i łzawiące oczy? A Twoje dziecko ma mocno zaczerwienione policzki?...
PDCA jest skrótem od angielskich słów Plan-Do-Check-Act, czyli Planuj – Wykonaj – Sprawdź – Działaj, dla ostatniego członu skrótu często używany jest termin Standaryzuj. Metodę PDCA można stosować do każdej niemal sytuacji w firmie, niezależnie od profilu działalności przedsiębiorstwa i...