4.5/5 (77)
67
100
0
77
Szczegóły:
- Wydawca: Edipresse Książki
- ISBN: 9788379452125
- Autor: Beata Pawlikowska
- Język: polski
- Premiera: 2015-11-18
- Kategoria: Poradniki
Szczęśliwe garnki. Kulinarne przepisy na zimę
autor: Beata Pawlikowska
Jeżeli nie widzisz powyżej porównywarki cenowej, oznacza to, że nie posiadamy informacji gdzie można zakupić tę publikację. Znalazłeś błąd w serwisie? Skontaktuj się z nami i przekaż swoje uwagi (zakładka kontakt).
Szczęśliwe garnki. Kulinarne przepisy na zimę | Ebook | Opis
Nowa autorska seria książek kulinarnych Beaty Pawlikowskiej, która proponuje szybkie, zdrowe i pyszne dania z prostych, naturalnych składników.
‚Oto 34 moje ulubione przepisy na zimę.
Czerwona kasza quinoa z kalafiorem, ziemniaki z czerwoną fasolą, zupa z brukselki, wzmacniająca kasza jaglana, zimowy barszcz, żółta soczewica z pietruszką i wiele innych.’
Szczegóły ebooka Szczęśliwe garnki. Kulinarne przepisy na zimę:
65
strony
~1-3
godziny czytania
~16k
słów
Szczęśliwe garnki. Kulinarne przepisy na zimę - powiązane ebooki
Śniadanie jest uważane za najważniejszy posiłek w ciągu dnia. Według dietetyków powinno pokrywać aż 25% dziennego zapotrzebowania na kalorie. Smaczne i pożywne śniadanie dostarcza energii na cały dzień, pobudza do działania, chroni przed infekcjami i zwiększa koncentrację. W książce zgromadzono...
Odkryj, co jest naprawdę ważne, aby skutecznie zarabiać w programach partnerskich. Autor tego poradnika jest przede wszystkim praktykiem uczestnictwa w programach partnerskich. Swoją wiedzą dzieli się już od dłuższego czasu. Napisał między innymi wiele artykułów dotyczących PP. Teraz powstała wartościowa...
Czy Ty też chcesz przestać odkładać najważniejsze rzeczy w swoim życiu na później? Jednym z największych marzeń ludzi na całym świecie jest uwolnienie się od nawyku odkładania wszystkiego na potem. Nieważne, czy pracujesz w domu, czy na etacie. Możesz nawet...
Książka zawiera wybrane i przystępnie opracowane przepisy Lucyny Ćwierczakiewiczowej, słynnej XIX-wiecznej autorki poradników kulinarnych. Konfitury, soki, kompoty, marynaty i kiszonki przygotowywane według jej wskazówek doskonale nadają się do wykorzystania we współczesnej kuchni.