4.5/5 (97)
95
100
0
97
Szczegóły:
- Wydawca: Onepress
- ISBN: 9788324628872
- Autor: Marc Lockley
- Język: polski
- Premiera: 2010-12-10
- Kategoria: Poradniki
Nie przepłacaj. Poradnik konsumenta – jak negocjować najlepsze warunki
autor: Marc Lockley
Jeżeli nie widzisz powyżej porównywarki cenowej, oznacza to, że nie posiadamy informacji gdzie można zakupić tę publikację. Znalazłeś błąd w serwisie? Skontaktuj się z nami i przekaż swoje uwagi (zakładka kontakt).
Nie przepłacaj. Poradnik konsumenta – jak negocjować najlepsze warunki | Ebook | Opis
Poznaj podstawowe zasady i techniki negocjacji oraz rolę mowy ciała w komunikacji
Dowiedz się, jak zapewnić sobie najkorzystniejszy zakup lub sprzedaż towarów i usług
Sprawdź, jak zręczne negocjacje mogą zapewnić Ci lepsze warunki lub podwyżkę w pracy
Nadchodzi konsument w pełni świadomy!
Szczegóły ebooka Nie przepłacaj. Poradnik konsumenta – jak negocjować najlepsze warunki:
208
strony
~5-7
godzin czytania
~52k
słów
Nie przepłacaj. Poradnik konsumenta – jak negocjować najlepsze warunki - powiązane ebooki
Jak dochodzi do uzdrowienia i odzyskania długowieczności? W poszukiwaniu odpowiedzi na te pytania Autor zebrał naukowe fakty i starał się rozstrzygnąć kwestię, jak można pomóc swojemu organizmowi w procesie powrotu do zdrowia. Rozmawiał z wieloma pacjentami, lekarzami, naukowcami oraz terapeutami....
Praktyczny poradnik dla tych, którzy wybierają się samochodem i kamperem za granicę. Zanim wyjedziemy z Polski spojrzyjmy jednak na naszą mapę fotoradarów, a gdy już opuścimy Polskę pamiętajmy, że mandaty w Europie zachodniej i południowej są bardzo kosztowne. W naszym...
Oczyść swój organizm „na surowo” i dostarcz mu bomby witaminowej! Moda na raw food opanowała cały świat. Dotarła również do Polski. Nic dziwnego – każdy, kto zastosował „surową” dietę, poczuł się lekko, świeżo i witalnie. Ty również możesz osiągnąć taki...
Kolejna książka kucharska z cyklu „60 Najlepszych Przepisów”, a w niej pomysły na przygotowanie wspaniałych dań z wołowiny, zaproponowane przez samych czytelników miesięcznika „Przyślij Przepis”.