4.5/5 (67)
55
100
0
67
Szczegóły:
Nowe podejście do analizy progu rentowności
autor: Adam Żwirbla
Jeżeli nie widzisz powyżej porównywarki cenowej, oznacza to, że nie posiadamy informacji gdzie można zakupić tę publikację. Znalazłeś błąd w serwisie? Skontaktuj się z nami i przekaż swoje uwagi (zakładka kontakt).
Nowe podejście do analizy progu rentowności | Ebook | Opis
Podręczniki akademickie dotyczące analizy progu rentowności najwięcej miejsca poświęcają najprostszemu przypadkowi, czyli gdy mamy do czynienia z produkcją jednoasortymentową. Przy produkcji wieloasortymentowej podaje się tylko gotowe formuły obliczeniowe zaznaczając jedynie, że jest to zagadnienie znacznie trudniejsze ze względu na wymiar matematyczny i interpretacyjny. Celem książki jest przedstawienie teoretyczne i praktyczne analizy progu rentowności w przypadku produkcji wieloasortymentowej.
Szczegóły ebooka Nowe podejście do analizy progu rentowności:
103
strony
~2-4
godziny czytania
~25k
słów
Nowe podejście do analizy progu rentowności - powiązane ebooki
W krótkich rozdziałach pełnych anegdot, faktów historycznych, spotkań i zbiegów okoliczności, Patrick Deville tworzy panoramę wyjątkowego wrzenia rewolucyjnego, które miało miejsce w Meksyku - przede wszystkim w kilku jego miastach (w stolicy, ale również w Tampico czy Cuernavace) w latach...
Dwujęzyczna adaptacja powieści „Lord Jim” to atrakcyjna pomoc dla uczących się języka angielskiego. Śledząc losy bohaterów, możemy na bieżąco porównywać tekst angielski i polski. Adaptacja została przygotowana z myślą o czytelnikach średnio zaawansowanych, jednak dzięki dwujęzycznej wersji z książki mogą...
Nowe lekcje od Madame ChicBestseller dziennika „The New York Times” W japonkach do teatru? W naszym zwariowanym, pędzącym z zawrotną prędkością świecie zbyt wiele rzeczy uchodzi na sucho, a przecież elegancja i dobre maniery to rzecz ponadczasowa i warto je...
Tia Monroe chciała za wszelką cenę dostać się na wymarzony staż u sławnej autorki książek kulinarnych. Plan się nie powiódł, ale Tia niespodziewanie otrzymuje oszałamiającą propozycję. Legendarny nowojorski krytyk restauracyjny, Michael Saltz, chce, by była jego „podniebieniem” i pisała za...