4.5/5 (137)
40
100
0
137
Szczegóły:
- Wydawca: Infor
- ISBN: 9788374405133
- Autor: Aleksander P. Kuźniar
- Język: polski
- Premiera:
- Kategoria: Inne
Przyczyny rozwiązywania umów o pracę – praktyka i orzecznictwo
autor: Aleksander P. Kuźniar
Jeżeli nie widzisz powyżej porównywarki cenowej, oznacza to, że nie posiadamy informacji gdzie można zakupić tę publikację. Znalazłeś błąd w serwisie? Skontaktuj się z nami i przekaż swoje uwagi (zakładka kontakt).
Przyczyny rozwiązywania umów o pracę – praktyka i orzecznictwo | Ebook | Opis
Publikacja wskazuje jak podać przyczynę wypowiedzenia umowy o pracę oraz rozwiązania umowy bez wypowiedzenia, żeby nie mógł zakwestionować jej pracownik. Periodyk zawiera liczne orzecznictwo Sądu Najwyższego w tym zakresie oraz przykłady z praktyki. Całość została wzbogacona o liczne przykłady.
Szczegóły ebooka Przyczyny rozwiązywania umów o pracę – praktyka i orzecznictwo:
134
strony
~3-5
godziny czytania
~33k
słów
Przyczyny rozwiązywania umów o pracę – praktyka i orzecznictwo - powiązane ebooki
Opowieść o roku 1968 musi stać się nieuchronnie opowieścią o generacji ’68 – pokoleniu niebywale dynamicznym i twórczym. Jest to generacja kryzysu, rozstępu czasu, dość radykalnej dekonstrukcji idei marksistowskich, lewicowych, a wraz z nimi – także całego projektu nowoczesności, z...
Pragniemy przekazać do rąk nauczycieli i uczniów zeszyt ćwiczeń do interpretacji i analizy literatury ułatwiający pracę na lekcjach języka polskiego.Jego celem jest rozwinięcie umiejętności ucznia pozwalających na zrozumienie tekstu oraz jego twórczy odbiór.Celem zeszytu jest ćwiczenie takich umiejętności jak:- rozumienie...
Sposób konstrukcji narracji można by najtrafniej określić jako 'zabiegi swobodnej, spontanicznej asocjacji' ewentualnie, 'zapis automatyczny' jako daleka podstawa sposobu, w jaki nieoczekiwane i alogiczne asocjacje pojawiają się w opowiadaniach na powierzchni jego imaginacji narracyjnej. Ivan Potić znajduje się gdzieś pomiędzy...
Rodzajów „leczniczych trunków”, tak alkoholowych, jak i bezalkoholowych jest sporo. W tej książeczce zaprezentuję receptury kilku rodzajów, z których za najsmaczniejsze i za najbardziej wartościowe dla naszych organizmów uznaję nalewki, miody, piwa, sbitienie i kwasy. Wydaje mi się za ważne...