4.5/5 (77)
65
100
0
77
Szczegóły:
- Wydawca: SBM
- ISBN: 9788378457060
- Autor: Magdalena Kudzia
- Język: polski
- Premiera: 2015-07-09
- Kategoria: Poradniki
Twoja kuchnia. Smaczne i zdrowe. 100 obiadów w 20 minut. Dania mięsne
autor: Magdalena Kudzia
Jeżeli nie widzisz powyżej porównywarki cenowej, oznacza to, że nie posiadamy informacji gdzie można zakupić tę publikację. Znalazłeś błąd w serwisie? Skontaktuj się z nami i przekaż swoje uwagi (zakładka kontakt).
Twoja kuchnia. Smaczne i zdrowe. 100 obiadów w 20 minut. Dania mięsne | Ebook | Opis
Czasy nie sprzyjają celebracji posiłków. Chcemy, żeby było szybko, smacznie i jednocześnie zdrowo. Jakie znaleźć rozwiązanie?
Prezentowana książka to zbiór 100 przepisów na dania mięsne, które można przyrządzić nawet w 20 minut! Wyśmienite potrawy z bogatym w białko mięsem drobiowym, z pełną witamin wątróbką oraz wołowiną przy odrobinie dobrej woli uda się zaserwować bliskim bez rezerwowania na to całego popołudnia.
Szczegóły ebooka Twoja kuchnia. Smaczne i zdrowe. 100 obiadów w 20 minut. Dania mięsne:
65
strony
~1-3
godziny czytania
~16k
słów
Twoja kuchnia. Smaczne i zdrowe. 100 obiadów w 20 minut. Dania mięsne - powiązane ebooki
W swojej bestsellerowej książce Susan Forward omawia szkody czynione przez niekochające matki w psychice córek i podsuwa tym ostatnim skuteczne sposoby przezwyciężania bolesnego dziedzictwa. Przez 35 lat praktyki terapeutycznej autorka pomogła wielu kobietom uporać się z emocjonalnym bagażem pozostałym po...
Każdy rodzic staje pewnego dnia przed wyzwaniem, jakim jest rozmowa o dojrzewaniu, także w aspekcie płciowości człowieka. W jakich okolicznościach i kiedy podjąć ten temat, a przede wszystkim – co zrobić, by dziecko otworzyło się na dialog. Autorka książki Jak...
W książce 'Kreatywne szkoły' Ken Robinson rozwija myśli zawarte w swojej słynnej prelekcji „Czy szkoły zabijają kreatywność” i prezentuje przełomowe, praktyczne rozwiązania dotyczące kluczowej kwestii dla współczesnych społeczeństw: transformacji szkół i systemów edukacji. Robinson krytykuje przestarzały, przemysłowy model edukacji i...
Pasztety można piec, zapiekać w cieście, gotować na parze. Sporządza się je z mięsa rzeźnego, dziczyzny, drobiu, podrobów, ryb, owoców morza i warzyw. Aby wzbogacić smak, dodaje się do nich przyprawy korzenne, grzyby, wino, a także brandy. Doskonale smakują z...