4.5/5 (77)
65
100
0
77
Szczegóły:
Wstęp do kulinariów
autor: Ewa Konopka
Jeżeli nie widzisz powyżej porównywarki cenowej, oznacza to, że nie posiadamy informacji gdzie można zakupić tę publikację. Znalazłeś błąd w serwisie? Skontaktuj się z nami i przekaż swoje uwagi (zakładka kontakt).
Wstęp do kulinariów | Ebook | Opis
Książka kucharska przeznaczona dla wszystkich młodych żon, jak i nieco starszych pań i panów poszukujących aspiracji w świecie gotowania oraz spędzania długich chwil przy pachnącej przyprawami korzennymi starej i tej zupełnie nowoczesnej kuchni, gdzie świat zapachów zniewala, a nie nuży.
Szczegóły ebooka Wstęp do kulinariów:
387
strony
~9-11
godzin czytania
~96k
słów
Wstęp do kulinariów - powiązane ebooki
Wiosną cała przyroda odczuwa największy przypływ energii. A my wraz z nią. Dni od marca do czerwca są najdłuższe w roku, słońce mocno świeci, po miesiącach uśpienia wszystko budzi się do życia. Dlatego właśnie wiosną znakomicie jest rozpocząć wszystkie działania...
Michał, trzydziestosześcioletni literat wyrusza na nieco niekonwencjonalne wakacje. Późną jesienią wyjeżdża nad lodowate polskie morze, by na zaproszenie mało znanego sobie mężczyzny zamieszkać w zagubionym w lasach domku. Gospodarz otacza się aurą tajemnicy. Zaciekawiony pisarz rozpoczyna amatorskie śledztwo. Wpada na...
FC Mezzi bierze udział w Młodzieżowych Mistrzostwach Danii. Członkowie drużyny rozgrywają kolejne mecze. Spędzają też czas z graczami z innych zespołów. Jake czuje się osamotniony. Próbuje jednak skupić się na sporcie. Chce wypaść jak najlepiej, bo mecze obserwuje łowca talentów....
Książka omawia przede wszystkim zagadnienia związane z zapewnianiem odpowiedniej jakości informacji przetwarzanej, przesyłanej i przechowywanej w systemach teleinformatycznych. Zakres tematyczny książki obejmuje: • definicje i znaczenie bezpieczeństwa informacyjnego i bezpieczeństwa informacji dla społeczeństwa z punktu widzenia inżyniera, z uwzględnieniem współczesnych...