
4.5/5 (77)
65
100
0
77
Szczegóły:
Wstęp do kulinariów
autor: Ewa Konopka
Jeżeli nie widzisz powyżej porównywarki cenowej, oznacza to, że nie posiadamy informacji gdzie można zakupić tę publikację. Znalazłeś błąd w serwisie? Skontaktuj się z nami i przekaż swoje uwagi (zakładka kontakt).
Wstęp do kulinariów | Ebook | Opis
Książka kucharska przeznaczona dla wszystkich młodych żon, jak i nieco starszych pań i panów poszukujących aspiracji w świecie gotowania oraz spędzania długich chwil przy pachnącej przyprawami korzennymi starej i tej zupełnie nowoczesnej kuchni, gdzie świat zapachów zniewala, a nie nuży.
Szczegóły ebooka Wstęp do kulinariów:
Wstęp do kulinariów - powiązane ebooki
Monografia wpisuje się w szeroki nurt publikacji naukowych dotyczących problematyki gospodarowania kapitałem ludzkim w organizacjach. Podejmuje wiele wątków szczegółowych układających się w obszary, w ramach których poszukuje się odpowiedzi na kluczowe pytania: jak tworzyć i kumulować kapitał ludzki w organizacji?...
Książka zawiera praktyczne informacje dotyczące stosowania i wdrażania Metody 5S. Głównym założeniem praktyk 5S jest doprowadzenie do całkowitego zorganizowania, uporządkowania i normalizacji, a przez to kontroli w zakładach produkcyjnych. Aby w należyty sposób rozwiązać problemy związane z brakiem organizacji na...
Bestsellerowa autorka serii Żniwiarz zabierze cię w nową podróż pełną demonów i mrocznych niespodzianek. Hubert budzi się w ciemnym i zamkniętym pokoju, ubrany w starą koszulę i poprzecierane dżinsy. Zamiast w Paryżu, znajduje się teraz sto kilometrów od morza… w...
'Polak za granicą' to wyjątkowo praktyczny przewodnik po 198 krajach świata. Zawiera charakterystykę każdego kraju, mapy, flagi i praktyczne informacje dla polskich turystów. W przewodniku są też zgromadzone porady co robić w przypadku choroby, zgubienia dokumentów, kradzieży, oraz zestawienie krajów...